Kuluttaja-asiakas? Poimi tästä ajankohtainen etukoodi / alennuskoodi Koppaan

Alta näet Koppa.fi:n voimassaolevat tarjoukset kuluttaja-asiakkaille. Alla olevat etukoodit eivät ole jälleenmyyjille tukkuhintaisiin tilauksiin.

 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

5 euron alennus tilauksen loppusummasta, kun tilauksen arvo on yli 50 euroa: anna kassalla alennuskoodi "YLI50EUROA2019".
Tarjousehdot: 1 alekoodi/asiakas, voimassa toistaiseksi, vain Suomeen toimitettaviin tilauksiin, voit tehdä ostoksia koko valikoimasta, joka tilaushetkellä Koppa.fi:ssä. Emme vastaa virheistä tuote- tai hintatiedoissa tai tuotteiden loppumisesta. Voimassa 4.2.2019 alkaen.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Osta 1 tuote Joulukortit-tuoteryhmästä, saat yhden tuotteen pakettikorteista veloituksetta. Anna kassalla alennuskoodi "OSTA1JOULU" Ei minimi- tai maksimimäärää.
Tarjousehdot: 1 alekoodi/asiakas, voimassa toistaiseksi tilaushetkellä olevaan valikoimaan, ei jälkitoimituksia. Emme vastaa virheistä tuote- tai hintatiedoissa tai tuotteiden loppumisesta. Tarjoustuotetta ei voi vaihtaa rahaksi.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Osta 2 kpl Hallan helmoissa -kirjaa, saat veloituksetta 10 kpl valitsemasi postikorttiaihetta Pohjanmaa-teeman Railin Runokorteista (. Edun arvo noin 13 euroa. Anna kassalla alennuskoodi "POHJANMAA2019"
Tarjousehdot: 1 alekoodi/asiakas, voimassa toistaiseksi tilaushetkellä olevaan valikoimaan, ei jälkitoimituksia. Tarjoustuotetta ei voi vaihtaa rahaksi.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Osta 3 kpl Löytöhintaisia yllätyslajitelmia (kakkoslaatua) Railin Runokorteista ja/tai Torpan Tarinat -postikorteista, saat veloituksetta valitsemasi A5-lehtiön (Lintuset tai Mesimarja). Edun arvo noin 3,8 euroa. Lisää valitsemasi tarjoukseen kuuluvat tuotteet ostoskoriin, Koppa.fi huomioi tarjousedun automaattisesti. Tarjousehdot: voimassa toistaiseksi tilaushetkellä olevaan valikoimaan, ei jälkitoimituksia. Tarjoustuotetta ei voi vaihtaa rahaksi.