Tukkutilausten toimitus- ja jälleenmyyntiehdot:

Yleiset toimitus- ja jälleenmyyntiehdot (tukkutilaukset)

Tavaraa ei voi varata toimitettavaksi myöhempänä ajankohtana (poikkeuksena uutuustuotteiden kampanjat, joista kerromme etukäteen sähköisellä uutiskirjeellämme). Tilaus lähetetään noin parin päivän kuluessa siitä, kun se tai maksu (ennakkotilaukset) on saapunut Paperisilppurille. Tällöin tuotteet ovat vastaanottajalla yleensä viimeistään 1,5 viikon kuluessa. Emme vastaa huolitsijan (pääsääntöisesti Posti, Matkahuolto) työnseisauksista tai viiveistä. Vastaanottaja maksaa tilauksessa mainitut toimituskulut.
Jälleenmyyjä sitoutuu seuraaviin toimitus- ja jälleenmyyntiehtoihin tavaraa tilatessa joko puhelimitse, postitse tai verkkokaupastamme www.koppa.fi.

Uudet jälleenmyyjät, toimitukset ennakkolaskulla:
Uudet jälleenmyyjät saavat ensimmäisestä tilauksestaan laskun, jolla on maksuaikaa 7 vrk. Tarvittaessa laskun lähetys onnistuu myös erilliseen osoitteeseen tai verkkolaskuna.

Ensimmäinen tilaus maksetaan aina ennakkoon, muuten maksuehto 14 pvä netto. Jatkossa mikäli tilatuista ja laskutetuista tuotteista maksut suoritetaan toistuvasti eräpäivän jälkeen, tilaukset lähetetään vain ennakkomaksulla. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 euroa + viivästyskorko 11,5 % /muistutus.

Tutuksi tulleet jälleenmyyjämme, säätiöt ja yhteisöt:
Tutuksi tulleet jälleenmyyjämme saavat tilaamistaan tuotteista laskun, maksuaikaa 14 vrk. Tarvittaessa laskun lähetys onnistuu myös erilliseen osoitteeseen tai verkkolaskuna. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 euroa + viivästyskorko 11,5 %.


Toimitustavat
Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti Postin kautta, perillejakotapoja (kirje, pienlähetys tai perillejakopaketti), erikseen sovittaessa myös Matkahuollon palveluita käyttäen. Toimipisteestä noudettavat tuotteet voit noutaa, kun on saanut ilmoituksen, että lähetys on noudettavissa. Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tee vahinkoilmoitus Postiin tai muulle huolitsijalle. Mahdollisesti virheellisestä tuotteesta on ilmoitettava myyjälle seitsemän päivän sisällä sähköpostitse.

Muut toimitusehdot
Uutta tavaraa ei toimiteta, ellei edellistä laskua ole maksettu. Tuotteita ei saa myydä edelleen kolmannelle osapuolelle ilman lupaamme (esim. liiketoiminnan loppuessa).
Hinnat ovat euroissa. Toimituskulut lisätään tilaukseen. Jos tuotteen hinta alenee (mahdolliset tarjoukset) tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tavara on myyjän omaisuutta, kunnes kauppasumma on kokonaan maksettu.

Väärinkäytökset
Ostokielto voidaan asettaa, jos tilaaja jättää toistuvasti lunastamatta tilaamansa lähetykset, maksaa laskunsa toistuvasti eräpäivän jälkeen tai toimii muuten hyvien tapojen vastaisesti.

Näihin toimitus- ja jälleenmyyntiehtoihin sitoutuu meiltä tavaraa tilatessa joko puhelimitse, postitse tai verkkokaupastamme www.koppa.fi.


Helsingissä huhtikuussa 2017
Paperisilppuri (Piu Pau Design Oy)
Pauliina Heikkilä
Töölönkatu 19 B 36
00260 Helsinki
p. 050 593 5482