Tukkutilausten toimitus- ja jälleenmyyntiehdot:

Postin paketit normaalisti - lisätietoja Postin tiedotteista.

______________________________________________________________

Huomaathan, että tilatessasi isomman myyntierän korteista,
eli 20 kpl nipun 2 x 10 kpl sijaan, kpl-hinta on alempi. Kaikista tuotteista ei kuitenkaan löydy vielä 20 kpl myyntierää. Katso vinkkejä tilaamiseen täältä. Meillä ei ole erillistä pientoimituslisämaksua.

Yleiset toimitus- ja jälleenmyyntiehdot (tukkutilaukset)

Tavaraa ei voi varata toimitettavaksi myöhempänä ajankohtana (poikkeuksena uutuustuotteiden kampanjat, joista kerromme etukäteen sähköisellä uutiskirjeellämme).

Tilaus lähetetään noin parin päivän kuluessa siitä, kun se tai maksu (ennakkotilaukset) on saapunut Paperisilppurille. Tällöin tuotteet ovat vastaanottajalla yleensä viimeistään 1,5 viikon kuluessa. Emme vastaa huolitsijan (pääsääntöisesti Posti) työnseisauksista tai viiveistä. Vastaanottaja maksaa tilauksessa mainitut toimituskulut.

Jälleenmyyjä sitoutuu seuraaviin toimitus- ja jälleenmyyntiehtoihin tavaraa tilatessa joko puhelimitse, postitse tai verkkokaupastamme www.koppa.fi.

Uudet jälleenmyyjät, toimitukset ennakkolaskulla:
Uudet jälleenmyyjät saavat ensimmäisestä tilauksestaan laskun, jolla on maksuaikaa 7 vrk. Tarvittaessa laskun lähetys onnistuu myös erilliseen osoitteeseen tai verkkolaskuna.

Ensimmäinen tilaus maksetaan aina ennakkoon, muuten maksuehto 14 pvä netto. Jatkossa mikäli tilatuista ja laskutetuista tuotteista maksut suoritetaan toistuvasti eräpäivän jälkeen, tilaukset lähetetään vain ennakkomaksulla. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 euroa + viivästyskorko 11,5 % /muistutus.

Tutuksi tulleet jälleenmyyjämme, säätiöt ja yhteisöt:
Tutuksi tulleet jälleenmyyjämme saavat tilaamistaan tuotteista laskun, maksuaikaa 14 vrk. Tarvittaessa laskun lähetys onnistuu myös erilliseen osoitteeseen tai verkkolaskuna. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Maksumuistutuksesta veloitetaan 5 euroa + viivästyskorko 11,5 %.


Toimitustavat,
katso myös sivu "Toimituskulut ja -tavat (tukkuhintaisiin tilauksiin, jälleenmyyjille)"

Tuotteet toimitetaan jälleenmyyjillemme ensisijaisesti Postin logistiikkapalveluita (Postipaketti tai Perillejakopaketti tai Postin Pikkupaketti, kts lisää Toimituskulut ja tavat -sivulta) käyttäen.

Postipaketti:
Postipaketti: lähetetään tavallisena, Postin toimipisteestä noudettavana pakettina;
voit noutaa sen kun Posti on lähettänyt ilmoituksen, että tavara on noudettavissa tai sähköpostitse lähettämällämme seurantatunnuksella, jonka löydät meiltä saapuneessa sähköpostiviestistämme. Postipaketin toimitusaika voi olla 1-2, ja ruuhka-aikaan jopa 3-5 päivää. Huomaathan, että Posti säilyttää lähetystä nykyisin ainoastaan 7 päivää!

Perillejakopaketti:
haluamme tarjota jälleenmyyjiemme tilauksille helpon ja nopean perillejakelun, jotta saatte tuotteemme nopeasti myyntiin. Paketti jaetaan tilaajan antamaan osoitteeseen yleensä lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä. Perillejakopaketit ovat olleet jaossa 1-2 päivässä paria poikkeusta sekä ruuhkahuippuja lukuunottamatta (olemme lähettäneet tuhansia lähetyksiä). Ei erillistä saapumisilmoitusta, kun kyseessä on perillejakolähetys.

Jos tilatut tuotteet mahtuvat perillejaettavaan Posti Pikkupakettiin (esim. enintään 160 postikorttia), käytämme tätä toimitustapaa, kts lisää Toimituskulut ja tavat -sivulta

Nouto: ilmainen - jos haluat noutaa tuotteesi ja säästää toimituskulut, otathan yhteyttä ennen tilaamista, kiitos!

Tarkistathan saamaasi tilausvahvistuksen heti tilauksen jälkeen. Tilaus pakataan tilausvahvistuksen mukaan ja lähetetään varastoltamme yleensä 1-2 päivän kuluessa siitä, kun se tai maksu (ennakkotilaukset) on saapunut tilillemme. Tällöin tuotteet ovat vastaanottajalla pääsääntöisesti viimeistään 1,5 viikon kuluessa, riippuen esimerkiksi Postin palvelunopeudesta. 

Poikkeustilanteessa, kuten työnseisaus tai vastaava, lähetys onnistuu myös Matkahuollon palveluita käyttäen tai Ärrä-pakettina lähettäen. Jos haluat noutaa tuotteesi ja säästää toimituskulut, otathan yhteyttä ennen tilaamista, kiitos!

Lähetyksen saavuttua tarkista kollimäärä ja pakkausten kunto ennen kuin kuittaat lähetyksen. Mikäli toimituksessa on huomautettavaa em. syistä, tee huomautus heti rahdin kuljettajalle.

Ota myös yhteyttä välittömästi asiakaspalveluumme em. tapauksissa tai jos tuote on muuten vahingoittunut. Teemme yhdessä vahinkoilmoituksen Postiin tai muulle huolitsijalle. Mahdollisesti virheellisestä tuotteesta on ilmoitettava myyjälle seitsemän päivän sisällä sähköpostitse.


Muut toimitusehdot
Emme myy tukkuhintaan tuotteita yrityksille, joilla on omaa paperituotteiden kustannustoimintaa ja jälleenmyyntiä.

Uutta tavaraa ei toimiteta, ellei edellistä laskua ole maksettu. Tuotteita ei saa myydä edelleen kolmannelle osapuolelle ilman lupaamme (esim. liiketoiminnan loppuessa).

Hinnat ovat euroissa. Toimituskulut lisätään tilaukseen. Jos tuotteen hinta alenee (mahdolliset tarjoukset) tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Tavara on myyjän omaisuutta, kunnes kauppasumma on kokonaan maksettu.

Väärinkäytökset
Ostokielto voidaan asettaa, jos tilaaja jättää toistuvasti lunastamatta tilaamansa lähetykset, maksaa laskunsa toistuvasti eräpäivän jälkeen tai toimii muuten hyvien tapojen vastaisesti.

Näihin toimitus- ja jälleenmyyntiehtoihin sitoutuu meiltä tavaraa tilatessa joko puhelimitse, postitse tai verkkokaupastamme www.koppa.fi.


Helsingissä 21. marraskuuta 2020
Paperisilppuri (Piu Pau Design Oy)
Pauliina Heikkilä
Töölönkatu 19 B 36
00260 Helsinki
p. 050 593 5482

Liquid error (layout/theme line 171): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid