Vaihto- ja palautusoikeus (kuluttaja-asiakkaat ja -tilaukset)

Vaihto- ja palautusoikeus (kuluttaja-asiakkaat ja -tilaukset)
Mikäli olet tyytymätön hankintoihisi, sinulla on oikeus peruuttaa etämyyntisopimus Koppa.fi-verkkokaupan toimitusehdoissa mainituin rajoituksin 14 päivän kuluessa siitä, kun tavara on vastaanotettu.
Peruutusilmoituksen voit tehdä ilmoittamalla peruutuksesta Koppa.fi:n asiakaspalveluun koppa at paperisilppuri.fi. Sovimme etukäteen sähköpostitse palautustavan ja -kulujen korvaamisesta. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamis- tai vaihtoilmoituksen jälkeen.
Vaihto- ja palautusilmoitus voi olla vapaamuotoinen, mutta siitä tulee aina käydä ilmi tilausnumero (kuten #1234) ja mitä tuotteita olet palauttamassa tai vaihtamassa.
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksesi peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä (14 vrk tavaran vastaanottamisesta). Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. 

Palautus ja korvaus palautuksesta
Toimi 14 vrk kuluessa; liitä palautukseen vapaamuotoinen vaihto- ja palautusilmoitus. Vaihto- ja palautusilmoituksesta aina käydä ilmi tilausnumero (kuten #1234) ja mitä tuotteita olet palauttamassa tai vaihtamassa. Muista liittää palautusilmoitukseen IBAN tilinumerosi hyvitystä varten.
Pakkaa tuote ja vaihto- ja palautusilmoitus huolellisesti alkuperäiseen lähetyslaatikkoon tai vastaavaan Postin kuljetukseen soveltuvaan (koko- ja muut ohjeet www.posti.fi) pakkaukseen.
Jätä lähetys Postin kuljetettavaksi.
Palauttamastasi tuotteesta maksamasi hinta palautetaan ilmoittamallesi tilille. Kun palautuksesi on vastaanotettu ja hyvitetty, saat mahdollisimman nopeasti tiedon asiasta sähköpostiisi.

Palautuksen ehdot
1. Tilaus tulee peruuttaa myyntiehtojen mukaisesti
a. palauttamalla tuote
TAI
b. ilmoittamalla palautuksesta kirjallisesti Koppa.fi-verkkopuodin asiakaspalveluun viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta
2. Tuotteen tulee olla käyttämätön
3. Tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella.
4. Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavasti huolellisella tavalla kestämään Postin kuljetusta ja koneellista lajittelua.

Tuotteiden vaihtaminen
Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, se on mahdollista tuotteen varastotilanne huomioiden. Kun vaihdettava tuote on palautunut meille, toimitamme haluamasi tuotteen sinulle kuluitta.

Viallinen tai väärä tuote
Jos havaitset tuotteessamme laatuvirheen, olemme toimittaneet sinulle väärän tuotteen tai tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Koppa.fi:n asiakaspalveluun koppa at paperisilppuri.fi. Liitä reklamaation mukaan tilausnumero sekä selvitys viasta.

Liquid error (layout/theme line 171): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid