Varainhankintaa postikorteilla ja magneeteilla

Tuotteemme sopivat myös varainhankintaan! Useimmat tuotteemme ovat mukava tapa kerätä varoja vaikkapa yhdistykselle, luokalle tai vaikka lukupiiriin.

Postikortit ja magneetit vievät vähän tilaa, ovat kevyitä kuljettaa sekä tarpeellisia joka perheessä. Lehtiökin sopii hyvin varainhankintatuotteeksi.

Varainhankintaa postikorteille

Etenkin Railin Runokortit -postikortit ja magneettimme soveltuvat hyvin varainhankintaan. Tarvittaessa myös toteutamme näitä myös tilaajan omalla ilmeellä ja tunnuksella!

 

Mitä varainhankinta on?

Varainhankinta on tapa, jolla esimerkiksi yhdistys, koululuokka, opintopiiri tai joukkue voi  hankkia rahaa toiminnasta aiheutuvien maksujen kattamiseen. Tarkoitus ei ole tuottaa voittoa ja varainhankintoiminta on tilapäistä ja kausittaista - mutta tavoitteellista.

Joskus esimerkiksi jäsenmaksut eivät aina riitä kattamaan kuluja. Silloin kannattaa  järjestää varainkeruukampanja. Kun pitää mielessä, että varainhankintakampanjaan liittyvät seuraavat piirteet täyttyvät, ei toiminta ole verottajan mukaan elinkeinotoimintaa: voittoa ei tavoitella, yhteisön eli yhdistyksen tai vastaavat jäsenet ovat myyjiä, tuotemyynti on paikallista ja ostajat ovat ostaessaan tietoisia, että he tukevat yhdistyksen tai vastaavan toimintaa. Myös verottajan ohjeisiin ja kannanottoihin kannattaa tutustua ennen varainhankinnan aloittamista.

 

Miten toimin, kun haluan tehdä varainhankintaa?

Tuumaa tavoite: luokkaretki, opintoretki, harrastusväline, virkistyskäynti, opastettu kierros... sen mukaan onko kyseessä koululuokka, oppilaskerho, urheilujoukkue, opintopiiri ja vapaamuotoinen harrastekerho.

Päätä tuote: mikä olisi erilainen ja kiinnostava tuote?

Haluat ehkä vertailla erilaisia tuotteita ennen päätöstä. Tutustumispakkauksellamme se onnistuu.

  1. Aloita tilaamalla tutustumispakkaus sitoumuksetta. Kerro myös, mitä yhteisöä edustat, niin osaamme palvella sinua paremmin.
  2. Olemme yhteydessä sinuun ja sovimme jatkon yksityiskohdista. Varainhankkija päättää, mitä tuotteita hän haluaa myydä.
  3. Toimitamme varainhankkijan valitsemista tuotteista mallikappaleet, tuotekuvat ja tilauslomakkeet myyjille tilausten keräämistä varten. Samalla annamme varainhankinnan vastuuhenkilölle henkilökohtaiset tunnukset, joilla he kirjautuvat jatkossa varainhankintatuotteiden tilaajiksi Koppa.fi-verkkopuotiimme.
  4. Varainhankinnan vastuuhenkilö antaa mallikappaleet ja tilauslomakkeet myyjille ja opastaa aikataulusta sekä muista yksityiskohdista.
  5. Vastuuhenkilö kerää tilaukset yhteen ja tilaa tuotteet Koppa.fi-verkkopuodistamme tunnuksillaan kirjautuneena. Hän saa samalla tilausvahvistuksen, jonka mukaan tuotteet pakataan Koppa.fi-verkkopuodissa.
  6. Lähetämme tilatut tuotteet parin päivän kuluessa siitä, kun tilaus saapuu meille.
  7. Vastuuhenkilö tarkistaa, että hän on saanut lähetyslistan mukaiset tuotteet, jotka hän ja myyjät toimittavat tilaajille myydessä sovituilla tavoilla.
  8. Myyjät ja vastuuhenkilö keräävät maksut sopimallanne tavalla.
  9. Laskutamme vain tuotteiden hankintahinnan eli saatte tuoton heti käyttöönne! Maksuaikaa laskulla on sopimuksen mukaan 2-4 viikkoa eli 14-30 vuorokautta.
  10. Mahdollisissa reklamaatio- tai vaihto- ja palautustilanteissa tuotteemme tilannut voi itse ottaa yhteyttä suoraan meihin.

Jos edustat vaikkapa säätiötä, yhdistystä tai vastaavaa toimijaa, voimme myydä tuotteitamme varainhankintaan myös laskulla, ilman ennakkotilausten keruuta. Olemme tässäkin tapauksessa yhteydessä ja sovimme yksityiskohdista.

 

Tilaa veloituksetta tutustumispakkaus tuotteistamme!

Tutustumispakkaukseen valitsen noin 10 kiinnostavinta, myyvintä ja juuri sinun yhdistyksenne tai vastaavan toimintaan sopivinta postikorttiamme, esitteemme ja lisätietoa kirjoistamme.
Kerro tilatessasi, mitä yhteisöä edustat, niin osaamme palvella sinua paremmin.
Tutustumispaketin tilaaminen ei sido sinua mitenkään, emmekä luovuta yhteystietojasi eteenpäin.  Tietosuojastamme olemme kertoneet täällä.

Kiitos mielenkiinnostasi erilaisiin tuotteisiimme!

Paperisilppurin Pauliina
pauliina @ paperisilppuri.fi
p. 050 593 5482

 

Tilaa tutustumispakkaus alla olevalla lomakkeella.

Liquid error (layout/theme line 171): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid