Tietosuoja

Rekisteröityminen
Tilauksen tekeminen kuluttajahinnoin ei vaadi rekisteröitymistä Koppa.fi-verkkopuotiin.


Yksityisyys ja tietosuoja

  • Koppa.fi-verkkopuodin asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
  • Koppa.fi-verkkopuodin käyttäjän tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään ja tunnuksia säilyttäessään.
  • Rekisteröityneenä asiakkaana voit sisään kirjautuneena tarkastella sekä muuttaa useita omia tietojasi milloin vain.
  • Koppa.fi-verkkopuoti ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
  • a) pankkiyhteystietoja
  • b) luottokorttitietoja


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ
Koppa.fi:n ylläpito
Paperisilppuri (Piu Pau Design Oy:n aputoiminimi, y-tunnus: 2216890-4)
www.koppa.fi
Töölönkatu 19 B 36
00260 Helsinki


REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Heikkilä Pauliina
puhelin 050 5935482
sähköposti pauliina att paperisilppuri.fi

REKISTERIN NIMI
Koppa.fi asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Koppa.fi-verkkopuodin asiakkaaksi.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Koppa.fi-verkkopuodin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely eli asiakastapahtumien varmentaminen. Rekisteriä käytetään tarvittaessa myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää rekisterinpitäjän (Koppa.fi-verkkopuodin / Paperisilppuri) toiminnan kehittämiseen, sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Koppa.fi-verkkopuodin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointitarkoituksiin sekä oman tilinsä tiedoissa että ilmoittamalla siitä sähköpostitse osoitteeseen rekisterinhoitajalle.


REKISTERIN TIETOLÄHTEET
Rekisteröityä koskevat tiedot saadaan pääsääntöisesti rekisteröidyltä itseltään (internetin kautta, sähköpostilla, puhelimitse tai muulla vastaavalla tavalla). Mahdollisesti myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla; Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämästä nk. Robinson-rekisteristä; sekä VRK/Väestötietojärjestelmästä, Postin osoitetietojärjestelmästä, puhelinyhtiöiden yhteystietorekistereistä ja muista vastaavista yksityisistä ja julkisista rekistereistä.
    
REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • yksityiskäyttäjän perustiedot, kuten nimi, osoite, kieli, ikä, puhelinnumero;
  • yrityskäyttäjän perustiedot, kuten yrityksen nimi, osoite, Y-tunnus, yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero;
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot, kuten laskutustiedot, tuotetiedot, tilaustiedot, asiakaspalautteet, arvonta- ja kilpailuvastaustiedot sekä peruutustiedot;
  • palveluiden käyttöä koskevat tiedot, kuten selailu- ja hakutiedot, sekä viestinnän toteuttamiseen liittyvät tiedot, kuten tunnistamistiedot;
  • lupatiedot ja kiellot, kuten suoramarkkinointiluvat ja -kiellot;
  • rekisteröidyn mahdollisesti antamat profilointi- ja kiinnostustiedot;
  • tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot;
  • mahdolliset muut rekisteröidyn suostumuksella kerätyt tiedot.


TIETOJEN LUOVUTUS, OIKAISU JA POISTO
Tietoja ei luovuteta rekisterinpitäjän ulkopuolelle.
Jos rekisteröidyissä tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Henkilötietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ovat oikeutettuja vain ne työntekijät, joilla työnsä puolesta on oikeus käsitellä asiakastietoja. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muilla teknisillä keinoilla suojattuja.
Sivustomme on ssl-suojattu (https://koppa.fi/).