Toimituskulut ja -tavat

Kuluttajahintaiset tilaukset:

4,5 euroa, sis. alv:
huomaathan - vain kuluttajahintaisiin tilauksiin, kun tilaus on arvoltaan vähintään 15 e (sis. alv).Tukkuhintaiset tilaukset jälleenmyyntiin, vaihtoehtomme toimitustapoihin:

9 euroa, sis. alv:

 • Posti Pikkupaketti; jaetaan kirjepostin mukana. Jos tilatut tuotteet mahtuvat perillejaettavaan pikkupakettiin (esim. enintään 160 postikorttia), käytämme tätä toimitustapaa. Katso alta lisää (toimituskulut 9 e, sis. alv).
 • Posti Postipaketti; Postin asiamies- tai toimipisteestä noudettava postipaketti

tai
16,10 euroa, sis. alv:
  • Posti Express 14 perillejako tilaajan antamaan toimitusosoitteeseen

  tai
  ilmainen, sovittava etukäteen:

  • Kiireetön toimitus seuraaville paikkakunnille: Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Häijää, Kankaanpää, Pirkkala, Riihimäki, Siikainen, Merikarvia. Sovittava etukäteen.
  • Nouto; jos haluat noutaa tuotteesi ja säästää toimituskulut, otathan yhteyttä ennen tilaamista, kiitos!

  Jos tilatut tuotteet mahtuvat perillejaettavaan pikkupakettiin (esim. enintään 200 yksiosaista postikorttia), käytämme tätä toimitustapaa.

  Yli 400 e (sis. alv) arvoiset tilaukset toimitamme aina toimituskuluitta.

  Tuotteet toimitetaan jälleenmyyjillemme ensisijaisesti Postin logistiikkapalveluita (Postipaketti tai Perillejakopaketti tai Postin Pikkupaketti) käyttäen.

  Toimitusajoista ja -tavoista:

  Postin Pikkupaketti: lähetetään kirjepostin mukana jaettavana isokokoisena ( mitat enintään  35,3 x 25 x 3 cm, tukevine postituskuorineen) kirjeenä. Ei erillistä saapumisilmoitusta, kun kyseessä on perillejakolähetys. PIkkupaketin toimitusaika voi olla 1-2 tai satunnaisesti ruuhka-aikaan jopa 5 päivää. Pääsääntöisesti Pikkupaketit ovat kulkeneet perille 2-3 päivässä.

  Postipaketti: lähetetään tavallisena, Postin toimipisteestä noudettavana pakettina; voit noutaa sen kun Posti on lähettänyt ilmoituksen, että tavara on noudettavissa tai sähköpostitse lähettämällämme seurantatunnuksella, jonka löydät meiltä saapuneessa sähköpostiviestistämme. Postipaketin toimitusaika voi olla 1-2, ja ruuhka-aikaan 3-5 päivää. Huomaathan, että Posti säilyttää lähetystä nykyisin ainoastaan 7 päivää!

  Perillejakopaketti: haluamme tarjota jälleenmyyjiemme tilauksille helpon ja nopean perillejakelun, jotta saatte tuotteemme nopeasti myyntiin. Paketti jaetaan tilaajan antamaan osoitteeseen yleensä lähettämistä seuraavana arkipäivänä klo 14 mennessä. Perillejakopaketit ovat olleet jaossa 1-2 päivässä paria poikkeusta sekä ruuhkahuippuja lukuunottamatta (olemme lähettäneet tuhansia lähetyksiä). Ei erillistä saapumisilmoitusta, kun kyseessä on perillejakolähetys.

  Tilaus lähetetään varastoltamme yleensä viimeistään parin päivän kuluessa siitä, kun se tai maksu (ennakkotilaukset) on saapunut tilillemme. Tällöin tuotteet ovat vastaanottajalla pääsääntöisesti viimeistään 1,5 viikon kuluessa, riippuen esimerkiksi Postin palvelunopeudesta ja ruuhka-ajoista (kuten joulu). Jälkitoimitukset pääsääntöisesti Posti Pikkupkaetti tai kirje (ei seurantatunnusta).

  Poikkeustilanteessa, kuten Postin työnseisauksessa tai vastaavassa, lähetys onnistuu myös Matkahuollon palveluita käyttäen, Ärrä-pakettina lähettäminen tai PostNord-lähetyksenä. Tutkimme mahdollisuutta laajentaa lähetystapojamme.

   

  Haluatko ostaa pienemmän määrän, ilman toimituskuluja ja läheltä?
  Olemme keskittyneet pääasiassa tukkumyyntiin. Halutessasi tilata tuotteitamme edullisemmin toimituskuluin, suosittelemme kääntymään yli 100 jälleenmyyjämme puoleen. Heidän yhteystietonsa löytyvät kotisivultamme www.paperisilppuri.fi > jälleenmyyjät.

  Kaikki yli 400 e (sis. alv) arvoiset tilaukset lähetetään toimituskuluitta.

  Päivitetty 17.8.2021

  Liquid error (layout/theme line 171): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid