Kuluttajatilausten toimitusehdot (kuluttaja-asiakkaat)

Postin paketit normaalisti - lisätietoja Postin tiedotteista.

Katso vielä Toimituskulut ja -tavat täältä.
_______________________________

Tilaaja (/asiakas/kuluttaja) sitoutuu seuraaviin toimitusehtoihin tilatessaan tuotteita joko puhelimitse, postitse tai verkkokaupastamme www.koppa.fi (eli https://koppa.fi/).

Kuluttajahintaisissa tilauksissa tilauksen minimisumma on 15 euroa, jotta voit tilata kuluttajahintaisin, edullisemmin toimituskuluin.

Huomaathan, että tilatessasi isomman myyntierän korteista,
eli 20 kpl nipun 2 x 10 kpl sijaan, kpl-hinta on alempi. Kaikista tuotteista ei kuitenkaan löydy vielä 20 kpl myyntierää. Katso vinkkejä tilaamiseen täältä.

Asioidessasi Koppa.fi-verkkopuodissa saat sähköpostiisi tiedot tilauksen vaiheista, joiden perusteella voit seurata tilauksesi etenemistä. Mikäli et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi tilauksen lähettämisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme koppa at paperisilppuri.fi. Huomaathan, että vahvistusviestin saapuminen voi viipyä muutamia minuutteja sähköpostipalvelimista johtuen.

Jos valitsit maksutavaksi PayPal, tarkistamme vielä tilauksesi manuaalisesti, ennen veloitusta ja lähetystä. Jos valitsit maksutavaksi laskun, saat sähköpostitse, verkkolaskuna tai postitse laskun, jolla on maksuaikaa 7 vrk. Tilaus maksetaan ennakkoon. Tuotteet lähetetään, kun suoritus on saapunut meille,  pääsääntöisesti 1-2 vuorokauden kuluessa. Vastaanottaja maksaa tilauksessa mainitut toimituskulut.

Huomasithan, että laskutus- ja toimitusosoitteet voivat olla eri, jos niin haluat (lahjatilaukset).

Muistathan ilmoittaa muuttuneet laskutustiedot. Voit muokata laskutustietoja sisäänkirjautuneena, klikkaamalla yläreunasta omaa nimeäsi ja edelleen omia tietojasi. Kiitos!

Tavaraa ei voi varata toimitettavaksi myöhempänä ajankohtana (poikkeuksena uutuustuotteiden kampanjat, joista kerromme etukäteen sähköisellä uutiskirjeellämme). Jos tuotteen hinta alenee (mahdolliset tarjoukset) tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä.
 
Toimitustavat ja -ajat
Tuotteet lähetetään, kun suoritus on saapunut meille, pääsääntöisesti 1-2 vrk kuluessa. Toimitustavasta riippuen lähetys on vastaanottajalla pääsääntöisesti viimeistään 4 päivässä lähettämisestä ja yleensä noin 1,5 viikon kuluessa. Emme vastaa huolitsijan (tällä hetkellä pääsääntöisesti Posti) työnseisauksista tai viiveistä.

Verkkopuodissamme käytämme kolmea eri toimitustapaa. Valitsemme pakatessa postitse lähetettävälle lähetykselle sopivimman. Kerro tarvittaessa tilatessasi Lisätietoja-kohdassa tai koppa at paperisilppuri.fi, jos haluat lähetyksen jaettavan esim. 2-3 Postin Pikkupakettiin (esimerkiksi jos Sinulla on pitkä matka lähimmälle Postille noutamaan pakettia).

Perillejakokirje, suurikokoinen (eli "Postin Pikkupaketti")
lähetetään kirjepostin mukana jaettavana isokokoisena (mitat enintään  35,3 x 25 x 3 cm, tukevine postituskuorineen) kirjeenä. Ei erillistä saapumisilmoitusta, kun kyseessä on perillejakolähetys. PIkkupaketin toimitusaika voi olla 1-2 tai satunnaisesti ruuhka-aikaan jopa 5 päivää. Pääsääntöisesti Pikkupaketit ovat kulkeneet perille 2-3 päivässä.

Maksimissaan 3 cm paksuiseen (lähetyskuorineen) ja 2 kg painoiseen lähetykseen soveltuva, jaetaan vastaanottavan postilaatikkoon tai -luukkuun. Tähän mahtuu esimerkiksi noin 160 postikorttia tai 2 lahjakirjaa /Pikkupaketti. Kerro tarvittaessa tilatessasi Lisätietoja-kohdassa tai koppa at paperisilppuri.fi, jos haluat lähetyksen jaettavan esim. 2-3 Postin Pikkupakettiin (esimerkiksi jos Sinulla on pitkä matka lähimmälle Postille noutamaan pakettia).

Postipaketti (eli "Postin Postipaketti")
lähetetään tavallisena, Postin toimipisteestä noudettavana pakettina;
voit noutaa sen kun Posti on lähettänyt ilmoituksen, että tavara on noudettavissa tai sähköpostitse lähettämällämme seurantatunnuksella, jonka löydät myös meiltä saapuneessa sähköpostiviestistämme. Postipaketin toimitusaika voi olla 1-2, ja ruuhka-aikaan jopa 3-5 päivää. Huomaathan, että Posti säilyttää lähetystä nykyisin ainoastaan 7 päivää!

Posti Perillejakopaketti (eli "Postin Expresspaketti")

Pakkaamme isommat tilaukset Postin perillejakopakettiin. Näin saat lähetyksen suoraan kotiovellesi. Saat myös sähköpostilla tiedon paketin lähetystunnuksesta, jolla voit seurata lähetyksen kulkua ja varautua sen vastaanottamiseen. Pääsääntöisesti Postista ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimitusaika - toimitus onnistuu myös ilta-aikaan isommissa kaupungeissa. Pienemmillä paikkakunnilla toimitus on pääsääntöisesti ennen kello 14.

Toimituskulut toimitustavasta riippumatta
4,5 e (sis. alv),
kun
- tilaus tehty kuluttajahinnoin (eli ei jälleenmyyjänä),
- tilaus on arvoltaan vähintään 15 e (sis. alv).
Kaikki yli 400 e arvoiset tilaukset toimituskuluitta.

Tukkuhintaisiin tilauksiin jälleenmyyjillemme  toimituskulut 0ovat 0-16,10 euroa:
- 0 euroa (eli nouto ilmainen, mutta sovi ennen tilaamista, kiitos).
- 9 euroa (Posti Paketti)
- 16,10 e (Posti Expresspaketti perillejakona)
Em. hinnat sisältävät alv:n.
Yli 400 e arvoiset tilaukset toimituskuluitta.

"Toimituskulunne ovat kalliit ja myyntierät isot"
Olemme suuntautuneet pääsääntöisesti tukkumyyntiin. Jos haluat tilata tuotteitamme tätäkin edullisemmin toimituskuluin, suosittelemme kääntymään yli 100 jälleenmyyjämme puoleen. Heidän yhteystietonsa löytyvät kotisivultamme www.paperisilppuri.fi > jälleenmyyjät.
Kaikki yli 400 euron tilaukset Koppa.fi-verkkopuodista toimitamme toimituskuluitta. Huomioithan, että rahtivapaus määräytyy alennusten jälkeen lasketusta tilauksen loppusummasta.
Jos haluat noutaa tilaamasi tuotteet ja siten säästää toimituskulut, otathan yhteyttä hyvissä ajoin ennen toivottua noutoajankohtaa asiakaspalveluumme, koppa at paperisilppuri.fi tai p. 050 593 5482 /Pauliina. Nouto voi tapahtua Helsingistä, se voidaan sopia reittimme varrelle tai tapahtumaan, jossa olemme näytteilleasettajana - seuraa tällöin Facebook-sivuamme tulevista tapahtumista.

Palautus- ja vaihto-oikeus (kuluttaja-asiakkaat)
Mikäli et ole tyytyväinen hankintoihisi, voit palauttaa tuotteet meille ilman postikuluja. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Katso tarkemmat palautusohjeet sivun alareunasta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme koppa at paperisilppuri.fi.
Kysyttävää?
Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksesi toimituksesta, vaihdosta tai palautuksesta, ota yhteyttä Koppa.fi:n asiakaspalveluun sähköpostitse koppa at paperisilppuri.fi

Muutokset mahdollisia
Pidätämme oikeuden muutoksiin - toimitusehdoiltaan eläväisen Postin toimiessa logistiikkakumppaninamme muutokset ovat mahdollisia jopa useasti vuodessa. Haluamme kuitenkin osaltamme tukea Postin palveluiden säilymistä myös maaseudulla.
Helsingissä 21. marraskuuta 2020
Paperisilppuri (Piu Pau Design Oy)
Pauliina Heikkilä
Töölönkatu 19 B 36
00260 Helsinki
p. 050 593 5482
Liquid error (layout/theme line 171): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid