Ohjeita ja vinkkejä Koppaan

Tervetuloa ostoksille!
Ota tarvittaessa yhteyttä - olen täällä Sinua varten:
pauliina (at) paperisilppuri.fi tai p. 050 593 5482
(ma-pe klo 16.30 - 20.30 ja la-su tavoitat muulloinkin).

Kuluttaja-asiakas?

Voit tilata ilman rekisteröitymistä: kerää tuotteet ostoskoppaan ja siirry sieltä kassalle. Koppa on suunnattu jälleenmyyjille  - siksi suuremmat myyntierät. Voit ostaa tuotteitamme myös kautta Suomen jälleenmyyjiltämme. Katso lisää kotisivultamme www.paperisilppuri.fi

Salasana ja sisäänkirjautuminen

Koppa.fi-verkkopuodissa jokaisella asiakastilin luoneella on oma yksilöllinen salasana, jota kaupan ylläpitokaan ei tietoturvasyistä näe.
Unhoititko salasanasi?
Salasanan voi vaihtaa itse, milloin vain. Tunnus on se sähköpostiosoitteesi, jolla olet luonut asiakastilin. Tässä ohjeet salasanan vaihtoon:
1.Koppa.fi sivun yläreunasta klikkaa "Kirjaudu sisään."
2. Avautuu sivu, jossa myös linkkinä teksti " ...vai unohditko salasanasi? Klikkaa tästä "
3. Klikkaa tätä tekstiä " ...vai unohditko salasanasi? Klikkaa tästä"  ja seuraa ohjeita.


Myyntierät

Tuotteiden myyntierät vaihtelevat.
Kirjoja voit tilata yksittäiskappalein, tilaamasi määrä vaikuttaa kpl-hintaan.
Postikorteissa monista aiheista löytyy jo useita myyntieriä:
1, 5, 10 ja 20 kpl.
Kun postikorttien myyntierässä on isompi määrä, myös postikortin kpl-hinta on alempi.
Eli tilatessasi isomman myyntierän korteista, esimerkiksi yhden 20 kpl nipun 2 x 10 kpl sijaan, kpl-hinta on alempi.

Uusi jälleenmyyjä

Luo ensin asiakastili  (sivun ylälaidasta, kohta "Luo tili"), ettet ole jo sellaista luonut. Sitten odota muutama tunti - saat tiedon, kun tukkuhinnat ovat käytettävissäsi.

Koppa näyttää sinulle jälleenmyyjätunnuksillasi sisäänkirjautuneena arvonlisäverolliset tukkuhinnat (alv 10 % kirjoilla ja 24 % muilla tuotteilla).

Seuraavalla kerralla kirjaudu tunnuksellasi (sähköpostiosoite) ja omalla salasanallasi sisään - tilaus sujuukin nopeammin, mm. yhteystietosi ovat valmiina. Sisäänkirjautuneena ostoskorisi sisältö tallentuu, kunnes haluat viedä sen kassalle eli tehdä tilauksesi loppuun saakka.

 

Haluan tuotekuvat ja -tekstit verkkokauppaani

Klikkaa tuotetiedot näkyviin, sitten tuotekuvan päältä ja hiiren oikealla korvalla "näytä kuva" - nyt saat näkyviin isomman kuvan, jonka voit tallentaa omana verkkokauppaasi. Tuotetekstit saat myös käyttöösi copy-paste- eli leikkaa-liimaa-komennoin. Isompia tuotekuvia saat halutessasi Pauliinalta kysymällä ja löydät myös Pinterest-sivuiltamme https://fi.pinterest.com/paperisilppuri/

Toimitusehdot

tukkutilauksiin löydät täältä.

Kuluttajatilauksiin löydät täältä.

 

Pientoimituslisä

Meillä ei ole erillistä pientoimituslisämaksua.

 

Tuotteiden selailu

Tuoteryhmäsivulla tuotteet ovat esillä useammalla sivulla. Voit myös muuttaa tuotenäkymän listaksi klikkaamalla pikkukuvaketta "List view". Voit lajitella tuotteet  esim. hinnan mukaan tai aakkosjärjestykseen - sinä päätät :)

Tuoteryhmäsivulla on myös avainsanapilvi, jonka avulla löydät saman aiheen tuotteet: klikkaa avainsanaa ja saat esimerkiksi kaikki kahviaiheiset postikortit näkyviin. Jos haluat kaikien postikorttisarjoen kahviaiheiset kortit näkyviin, klikkaa ensin valikosta esiin kortit (joka näyttää kaikki kortit, kaikista tuoesarjoista), sen jälkeen avainsanaa kahvi.

✂- - - Poimi kortteja alesta: klikkaa sanapilvestä avainsanaa "Ale!". Kaikki postikortit näkyviin? Klikkaa avainsanaa "All".

 

Haku tuotteista
Sivun ylälaidasta löytyy kenttä "Etsi kaikista tuotteista" ja suurennuslasi-kuvake.

Kirjoita hakukenttään hakusana ja klikkaa suurennuslasia.

Tarvittaessa liitä hakusanan loppuun tähti, esim. vispi*, jotta löydät esimerkiksi vispipuuro- ja vispiläaiheiset tuotteet.

 

Oma lahjakortti, käyntikortti tai lehtiö mielessä?
Klikkaa ylävalikosta "Tilaustyöt" - Pauliina auttaa!

Eikö hakemaasi löytynyt?

Ota yhteyttä - olen täällä Sinua varten: pauliina (at) paperisilppuri.fi  tai p. 050 593 5482 (ma-pe klo 17-20.30 ja la-su tavoitat muulloinkin).

Sivu päivitetty 17.2.2022
Liquid error (layout/theme line 171): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid