Ohjeita ja vinkkejä Koppaan

Tervetuloa ostoksille. Ota tarvittaessa yhteyttä - olen täällä Sinua varten: pauliina (at) paperisilppuri.fi  tai p. 050 593 5482 (ma-pe klo 17-20.30 ja la-su tavoitat muulloinkin).


Huomasithan, että tilatessasi isomman myyntierän korteista,eli 20 kpl nipun 2 x 10 kpl sijaan, kpl-hinta on alempi? Meillä ei ole erillistä pientoimituslisämaksua.
Koppa.fi-tukkupuodissa jokaisella asiakastilin luoneella on oma yksilöllinen salasana, jota kaupan ylläpitokaan ei tietoturvasyistä näe.

Unhoititko salasanasi?

Salasanan voi vaihtaa itse, milloin vain. Tunnus on se sähköpostiosoitteesi, jolla olet luonut asiakastilin. Tässä ohjeet salasanan vaihtoon:
1.Koppa.fi sivun yläreunasta klikkaa "Kirjaudu sisään."
2. Avautuu sivu, jossa myös linkkinä teksti " ...vai unohditko salasanasi? Klikkaa tästä "
3. Klikkaa tätä tekstiä " ...vai unohditko salasanasi? Klikkaa tästä"  ja seuraa ohjeita.

Jälleenmyyjä?

Luo ensin asiakastili  (sivun ylälaidasta, kohta "Luo tili"), ettet ole jo sellaista luonut. Sitten odota muutama tunti - saat tiedon, kun tukkuhinnat ovat käytettävissäsi.

Seuraavalla kerralla kirjaudu tunnuksellasi (sähköpostiosoite) ja omalla salasanallasi sisään - tilaus sujuukin nopeammin, mm. yhteystietosi ovat valmiina. Sisäänkirjautuneena ostoskorisi sisältö tallentuu, kunnes haluat viedä sen kassalle eli tehdä tilauksesi loppuun saakka.

Tuotekuvat ja -tekstit verkkokauppaasi? Klikkaa tuotetiedot näkyviin, sitten tuotekuvan päältä ja hiiren oikealla korvalla "näytä kuva" - nyt saat näkyviin isomman kuvan, jonka voit tallentaa omana verkkokauppaasi. Tuotetekstit saat myös käyttöösi copy-paste- eli leikkaa-liimaa-komennoin. Isompia tuotekuvia löydät myös Pinterest-sivuiltamme https://fi.pinterest.com/paperisilppuri/
Kuluttaja-asiakas?
Voit tilata ilman rekisteröitymistä: kerää tuotteet ostoskoppaan ja siirry sieltä kassalle. Koppa on suunnattu jälleenmyyjille  - siksi suuremmat myyntierät. Voit ostaa tuotteitamme myös kautta Suomen jälleenmyyjiltämme. Katso lisää kotisivultamme www.paperisilppuri.fi

 

Tuotteiden selailu
Tuoteryhmäsivulla tuotteet ovat esillä useammalla sivulla. Voit myös muuttaa tuotenäkymän listaksi klikkaamalla pikkukuvaketta "List view". Voit lajitella tuotteet  esim. hinnan mukaan tai aakkosjärjestykseen - sinä päätät :)

Tuoteryhmäsivulla on myös avainsanapilvi, jonka avulla löydät saman aiheen tuotteet: klikkaa avainsanaa ja saat esimerkiksi kaikki kahviaiheiset postikortit näkyviin.

✂- - -Poimi kortteja alesta: klikkaa sanapilvestä avainsanaa "Ale!". Kaikki postikortit näkyviin? Klikkaa avainsanaa "All".

Haku tuotteista
Sivun ylälaidasta löytyy kenttä "Etsi kaikista tuotteisa" ja suurennuslasi. Kirjoita hakukenttään hakusana ja klikkaa suurennuslasia. Tarvittaessa liitä hakusanan loppuun tähti, esim. vispi*, jotta löydät esimerkiksi vispipuuro- ja vispiläaiheiset tuotteet.

Oma lahjakortti, käyntikortti tai lehtiö mielessä?
Klikkaa ylävalikosta "Tilaustyöt" - Pauliina auttaa!

Eikö hakemaasi löytynyt? Ota yhteyttä - olen täällä Sinua varten: pauliina (at) paperisilppuri.fi  tai p. 050 593 5482 (ma-pe klo 17-20.30 ja la-su tavoitat muulloinkin).