Hiilenväen tositarinat valloittavat

Tämän jutun julkaisi Pauliina Heikkilä ,

"Hiilenväkeä ja muita selittämättömiä tositarinoita" on monin tavoin kiinnostava kirja.

Sen voi viedä tuliaisina ja lahjana historian, kansanperinteen, arvoitusten ja selittämättömien ilmiöiden ystävälle tai osta matkalukemisiksi. Kirjan hinta meillä alkaen 13,50 euroa (ovh).

Kirjan tositarinat ovat toki paikallisia, mutta kirja kiinnostaa kautta Suomen ja onpa se saatavilla Ruotsiin ja Norjaankin Adlibris-verkkokaupan kautta (tai kysy mahdollisuutta jälleenmyyntiin meiltä).

Jos tekijät kirjan takana kiinnostavat, niin kirjasta kertova Satakunnan Kansan juttu on luettavissa  lehden verkkolehdessä (tässä linkki lehtijuttuun). Tiistaina 5.12. kirjasta kirjoittivat myös Ilkka ja Pohjalainen. Linkki Ilkan juttuun tässä.

Hiilenväkeä-kirjasta kirjoitti äskettäin kansanperinneyhdistys Taivaannaula ry (linkki kirjaesittelyyn). Kirjasta sanottua: "Hiilenväen tarinat on kirjoitettu kirjan muotoon sujuvalla yleiskielellä, jolloin menetetään niille alkuperäisen murteen tuoma ilmaisuvoima. Toisaalta kirjailijana Heikkilä on osannut ihailtavasti pukea kansantarinat tyylikkäiden novellien muotoon. Kirjan omalaatuisesta ja tarinoiden tunnelmaan uppoutumista edistävästä ulkoasusta vastaa Pauliina Heikkilä."

Hiilenväkeä-teos on huomattu myös blogimaailmassa: linkki Kahvila Babylonin blogiin, ei maksettua sisältöä.

Lisätietoja löydät myös kirjan kotisivuilta www.hiilenvakea.fi ja jos olet rekisteröitynyt Facebookiin, voit liittyä Hiilenväen Facebook-sivuille tykkääjiin tai vain seuraajaksi - saat makupaloja kirjasta ja muuta kiinnostavaa luettavaa aihepiirin ympäriltä.

Jänniä lukuhetkiä!

 


Jaa tämä juttu← Vanhemmat jutut Uudemmat jutut →

Liquid error (layout/theme line 171): Could not find asset snippets/spurit_uev-theme-snippet.liquid